Frambozencake met witte chocolade

Vorige Artikel 10 van 14 Volgende
€ 3,25 (inclusief 6% BTW)
Aantal

Recept:

500 gram frambozencakemix met witte chocolade

250 gram boter

250 gram ei (5 medium eieren)

 

Werkwijze:

Boter mixen totdat deze zacht is. Overige ingrediënten toevoegen en in stand 2 van de mixer 5 minuten opkloppen.

De hoeveelheid beslag is geschikt voor een cakeblik van ongeveer 23 cm.

Bakken op 160 °C

Baktijd 90 minuten

Voor een kleine cake kunt u het recept halveren maar de cake dan 60 minuten bakken i.p.v. 90 minuten.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-11-2018 - Eerste print in goede orde ontvangen. Nu de tweede in...  lees meer
  • 11-07-2018 - Wat ben ik blij dat ik deze winkel gevonden heb!...  lees meer
  • 10-07-2018 - Normaal ben ik niet zo snel om een reactie achter...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2011 - 2018 TAARTOUTLET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Accepteren Meer informatie