Frambozencake met witte chocolade

Vorige Artikel 11 van 22 Volgende
€ 3,25 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Recept:

500 gram frambozencakemix met witte chocolade

250 gram boter

250 gram ei (5 medium eieren)

 

Werkwijze:

Boter mixen totdat deze zacht is. Overige ingrediënten toevoegen en in stand 2 van de mixer 5 minuten opkloppen.

De hoeveelheid beslag is geschikt voor een cakeblik van ongeveer 23 cm.

Bakken op 160 °C

Baktijd 90 minuten

Voor een kleine cake kunt u het recept halveren maar de cake dan 60 minuten bakken i.p.v. 90 minuten.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Aanbieding

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Taartoutlet

Kweldergras 8-1

9738 AJ Groningen

Nederland

© 2011 - 2021 TAARTOUTLET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel