Wilton glucose stroop 340 gr.

Artikelnummer: 070896866837
Artikel 1 van 10
€ 6,50 (inclusief btw)
Het artikel is uitverkocht.

Glucosestroop voorkomt het uitkristalliseren van suikers. Bovendien maakt het producten zachter en zorgt het voor een zoete smaak. Gebruik glucose in je trempeerlikeur, ganache, karamel en romeo vulling.

Glucosestroop is een ingrediënt waarmee producten zoals fondant, karamel, ganache, royal icing en modelleerchocolade smeuïger gemaakt kunnen worden. Glucosestroop voorkomt onder andere dat suiker kristalliseert. Glucosestroop is bekend onder verschillende namen zoals glucose-fructosestroop, glucosesiroop en fructosestroop

De Wilton Glucose bind gum paste ingredienten voor een zacht elastisch textuur.  Gum paste recept is bijgevoegd in het Engels.

Tevens kan  glucosestroop worden gebruikt  in vele zoet recepten zoals desserts, snoepgoed, taarten en jam. Glucosestroop  geeft meer souplesse aan o.a. modelleerchocolade, royal icing, fondant en gum paste.

Ingredienten: glucosesiroop. Allergenen: gemaakt in een fabriek die ook pinda’s, noten, vis, schaaldieren, ei, melk, soja en tarwe producten verwerkt.

 

Inhoud: 340 gr.

Ingrediënten: glucosestroop

Voedingswaarden
per 100 gram:

Energie: 1377 kj/324 kcal
Vetten: 0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 81 g
waarvan suikers: 24 g
Eiwitten: 0 g
Zout: 0 g

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Taartoutlet

Kweldergras 8-1

9738 AJ Groningen

Nederland

© 2011 - 2024 TAARTOUTLET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel