I Bakzout Natrium-bi-carbonaat

Vorige Artikel 4 van 23 Volgende
€ 1,85 (inclusief 9% btw)
Het artikel is uitverkocht.

Bakzout, ook bekend als Dubbel Koolzuur Baksoda, Baking Soda en natriumbicarbonaat, wordt gebruikt als rijsmiddel bij het bakken van koekjes, brood (soda bread) en cake. Tijdens het bakken reageert het met andere ingrediënten en komt er koolstofdioxide vrij die ervoor zorgen dat het te bakken product luchtig wordt. De zure ingrediënten die deze reactie veroorzaken zijn o.a.; wijnsteenzuur, citroensap, yoghurt, karnemelk, cacao en honing. Bakzout kan als vervanging gebruikt worden voor bakpoeder, mits er voldoende zure ingrediënten in het recept gebruikt worden. De meeste bakpoeders bevatten bakzout gecombineerd met wijnsteenzuur. Inhoud 100gr.

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Gastenboek

  • 05-11-2018 - Eerste print in goede orde ontvangen. Nu de tweede in...  lees meer
  • 11-07-2018 - Wat ben ik blij dat ik deze winkel gevonden heb!...  lees meer
  • 10-07-2018 - Normaal ben ik niet zo snel om een reactie achter...  lees meer
Plaats een bericht

Aanbieding

Patchwork Cutter DINOSAUR € 9,40 € 4,70

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2011 - 2020 TAARTOUTLET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel
Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie Accepteren