Hieronder gemakkelijke schema`s om de hoeveelheid ingrediënten berekenen, die je voor je taart nodig hebt. 

 
Ronde bakvormen 7,5 cm hoog 
 
 ø 15cmø 20cmø 25 cmø 30 cmø 35cm
Liters1,32,23,55,27,4
personen6-88-1216-2020-2530-35
Biscuit200gr.270gr.400gr.600gr.800gr.
Water20ml.27ml.40ml.60ml.72ml.
Ei (groot)346912
Baktijd30min.30min.35min.50min.60min.

Fondant

300gr.400gr.600gr.900gr.1200gr.
 
Vullingen 
 
Botercreme extra:     
Boter125gr.185gr.250gr.325gr. 
Mix50gr.75gr.100gr.130gr. 
Suiker50gr.75gr.100gr.130gr. 
Water100ml.150ml.200ml.260ml. 
Banketbakkersroom25gr.35gr.50gr.65gr. 
Melk75ml.110ml.150ml.195ml.

 

 
 
 
 
Vierkante bakvormen 7,5cm hoog
 
 20 X 2025 X 2528 X 28  
Liters2,5l.4,5l.5,5l.  
Personen12-1620-2525-30  
Biscuit330gr.600gr.660gr.  
Water33ml.60ml.66ml.  
Ei (groot)5 (260gr.)9 (470gr.)10 (520gr.)  
Baktijd35 min.45 min.55 min.  
Fondant600gr.800gr.900gr.  
 
Vullingen
 
Botercreme extra:     
Boter185gr.300gr.375gr.  
Mix75gr.120gr.150gr.  
Suiker75gr.120gr.150gr.  
Water150ml.240ml.300ml.  
Banketbakkersroom35gr.65gr.75gr.  
Melk110ml.180ml.225ml.  

Nieuwsbrief

Meld u aan voor onze nieuwsbrief
Aanmelden

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.

Taartoutlet

Kweldergras 8-1

9738 AJ Groningen

Nederland

© 2011 - 2024 TAARTOUTLET | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel