Wilton glucose stroop 340 gr.
Artikelnummer: 070896866837 OverzichtGlucosestroop voorkomt het uitkristalliseren van suikers. Bovendien maakt het producten zachter en zorgt het voor een zoete smaak. Gebruik glucose in je trempeerlikeur, ganache, karamel en romeo vulling.
Glucosestroop is een ingrediënt waarmee producten zoals fondant, karamel, ganache, royal icing en modelleerchocolade smeuïger gemaakt kunnen worden. Glucosestroop voorkomt onder andere dat suiker kristalliseert. Glucosestroop is bekend onder verschillende namen zoals glucose-fructosestroop, glucosesiroop en fructosestroop
De Wilton Glucose bind gum paste ingredienten voor een zacht elastisch textuur. Gum paste recept is bijgevoegd in het Engels.
Tevens kan glucosestroop worden gebruikt in vele zoet recepten zoals desserts, snoepgoed, taarten en jam. Glucosestroop geeft meer souplesse aan o.a. modelleerchocolade, royal icing, fondant en gum paste.
Ingredienten: glucosesiroop. Allergenen: gemaakt in een fabriek die ook pinda’s, noten, vis, schaaldieren, ei, melk, soja en tarwe producten verwerkt.
Inhoud: 340 gr.
Ingrediënten: glucosestroop
Voedingswaarden
per 100 gram:
Energie: 1377 kj/324 kcal
Vetten: 0 g
waarvan verzadigde vetzuren: 0 g
Koolhydraten: 81 g
waarvan suikers: 24 g
Eiwitten: 0 g
Zout: 0 g